Stuc4all Stukadoors & Schildersbedrijf

SAUS- EN SCHILDERWERK

Strak afgewerkte wanden en plafonds voorzien we met professioneel sauswerk van de gewenste kleur.

Elk latex gebonden product kunnen we naargelang situatie of wens met roller of airless spuit aanbrengen.

Door de combinatie van stukadoorswerk, sauswerk en schilderwerk heeft u met Stuc4all één aanspreekpunt, bent u verzekerd van een soepel verloop van werkzaamheden en kunnen we een scherpe combinatieprijs bieden.

Wij hebben ruime ervaring met diverse soorten schilderwerk:

Schilderwerk door stuc4all Zandvoort

 

Sneller & mooier eindresultaat met latex spuiten!

Latex spuiten gaat ook nog eens vele malen sneller dan het ouderwetse rollen met een verfroller en kwast. Buiten deze voordelen zal de latexspuiter bij het gebruik van de Airless spuitmachine de latexverf in een à twee lagen op de muren en de plafonds aanbrengen.

Dit zal zorgen voor een zeer strak en glad eindresultaat zonder dat u strepen, banen of roller aanzetten terug zult vinden.

Leest u op deze pagina alle informatie over latexspuiters, het latex spuitwerk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw

traditioneel stucwerk

STUKEN

Stuken is een luxe afwerking van een muur/plafond om deze bijvoorbeeld glad te krijgen.

Of het nu gaat om woningen, kantoren of winkelruimten, bestaande of nieuwe panden, de vaklieden van Stuc4all staan altijd voor u klaar om wanden en plafonds een nieuwe afwerking te geven.

Alle vakkennis over stukwerk (zowel binnen als buiten), wordt op maat en geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Ook voor gerelateerde werkzaamheden als restauratie aan stucwerk en pleisterlagen of voor specifieke schade- en herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Stucwerk bestaat er in vele varianten en oppervlaktestructuren, van fijn stucwerk tot grofkorrelig en in zeer verschillende kleuren en tinten. De professionele stukadoor onderscheidt zich van de doe-het-zelver door efficiënte uitvoering en door het opleveren van zeer gladde en egale wanden die goed hechten aan de ondergrond. Bestaande wanden worden altijd eerst goed voorbehandeld, afgedicht en uitgevlakt voordat wij met ons stucwerk beginnen.

Pleisterwerk

Glad pleisterwerk: Saus klaar
Indien u de wand gaat sausen kunt u kiezen voor glad pleisterwerk, zo is de wand of het plafond weer mooi egaal. Dit is uiterst belangrijk want elke oneffenheid blijft zichtbaar na het sausen. Glad pleisterwerk is helemaal van deze tijd en u kunt het daarna in iedere kleur laten sausen of spuiten.

Spachtelputz

Spachtelputz is de wandafwerking met een duidelijk herkenbare korrelstructuur. Kiest u voor strak of een gedetailleerd oppervlak? Spachtelputz heeft een karakteristiek uiterlijk dat iedereen kan herkennen. Het is een kunststof gebonden sierpleister die na droging een regelmatig gemêleerd landschap van kleine korreltjes laat zien. De korrelgrote van Spachtelputz varieert van 0,5 tot maximaal 4 mm en de afwerking is stootvast en kleurvast.

 

Sausklaar Stukwerk

Wat is sausklaar stukwerk? 
Een gestukte muur die geschikt is voor afwerking met verf heet sausklaar.

Eerst maken wij uw wand recht, na meermaals sponsen en afmessen krijgt u een gladde/strakke muur als eindresultaat.

Uw sausklare muren zijn nu geschikt voor het handmatig laten rollen of het laten latex spuiten met muurverf in elke gewenste kleur.

Prijs per m2: €16 / €19

 

Behangklaar Stukwerk

Wat is behangklaar stukwerk?
Behangklaar stukwerk maakt muren geschikt voor afwerken met onder andere behang. 

Door het vullen en egaliseren van de grote beschadigingen en oneffenheden, wordt de muur recht en egaal. Dit is niet geschikt voor sausen of latex spuiten

Prijs per m2: €13 / €16

traditioneel stucwerk